Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16662
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГіржева, О. Л.-
dc.contributor.authorСтапай, П. В.-
dc.date.accessioned2024-01-11T10:26:09Z-
dc.date.available2024-01-11T10:26:09Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationГіржева О. Л., Стапай П. В. Перетравність поживних речовин і баланс азоту при згодовуванні лактуючим вівцематкам ріпакової макухи і різних рівнів макро- і мікроелементів // Вiсник аграрної науки Причорномор'я. 2003. Вип. 4 (24). С. 169-174.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16662-
dc.description.abstractНаведено результати балансового досліду з вивчення перетравності поживних речовин і балансу азоту при включенні до раціону вівцематок асканійського багатоплідного типу каракулю ріпакової макухи та підвищени рівнів на 25 і 50% від існуючих норм сірки, селену, йоду і кремнію. Встановлено, що включення до раціону овець ріпакової макухи збагаченої мінеральними елементами, підвищує перетравність органічної та сухої речовини раціону, протеїну, жиру, клітковини, БЕР, сприяє кращому використанню азоту. У результаті цього підвищується молочність вівцематок, ріст і розвиток ягнят.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПеретравність поживних речовин і баланс азоту при згодовуванні лактуючим вівцематкам ріпакової макухи і різних рівнів макро- і мікроелементівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2003. - Вип. 4 (24).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n24v4r2003-170-175.pdf254,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.