Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16671
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКирницький, С. Р.-
dc.date.accessioned2024-01-11T11:30:24Z-
dc.date.available2024-01-11T11:30:24Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationКирницький С. Р. Особливості процесу сушіння качанів у високому шарі // Вiсник аграрної науки Причорномор'я. 2003. Вип. 4 (24). С. 239-242.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16671-
dc.description.abstractПроведені теоретичні дослідження дозволили встановити залежність між швидкістю просування фронту сушки качанів кукурудзи і коефіцієнтом сушіння, яка встановлює залежності розподілу вологовмісту матеріалу в шарі за початкових умов, що дозволить впливати на зміни інтенсивності випаровування вологи.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОсобливості процесу сушіння качанів у високому шаріuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2003. - Вип. 4 (24).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n24v4r2003-240-243.pdf303,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.