Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1669
Назва: Трепел в рационе молодняка крупного рогатого скота
Трепел в раціоні молодняку великої рогатої худоби.
Trepel in the ration of young cattle.
Автори: Радчиков, В.Ф.
Шнитко, Е.А.
Шнітко, Е.А.
Radchikov, V.
Shnitko, E.
Ключові слова: бычки
трепел
рацион
кровь
приросты
gobies
tripoli
diet
blood
gains
бички
раціон
кров
прирости
Дата публікації: 2012
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Радчиков В. Ф. Трепел в рационе молодняка крупного рогатого скота / В. Ф. Радчиков, Е. А. Шнитко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 132-136.
Короткий огляд (реферат): Установлено, что использование трепела в кормлении молодняка крупного рогатого скота оказывает положительное влияние на физиологическое состояние животных, о чем свидетельствует морфо-биохимический состав крови. Наиболее эффективной нормой ввода трепела в состав комбикормов для молодняка крупного рогатого скота является: КР-1 – 1,5 %, КР-2 – 2 %, КР-3 – 2- 2,5 %
Встановлено,що використання трепелу в годівлі молодняку великої рогатої худоби має позитивний вплив на фізіологічний стан тварин, про що свідчить морфо-біохімічний склад крові. Найбльш ефективною нормою введення трепелу у склад комбікормів для молодняку великої рогатої худоби є: КР-1 – 1,5%, КР-2 – 2%, КР-3 – 2-2,5%
It is determined that the use of tripoli for feeding young cattle has a positive effect on the physiological state of animals, as evidenced by morphological and biochemical composition of blood. The most effective rate of implementation of tripoli in a diet for young cattle is: KR-1 – 1,5%, KR-2 – 2%, KR-3 – 2-2,5%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1669
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
радчиков.PDF3,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.