Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16697
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМардзявко, Віталій Анатолійович-
dc.contributor.authorMardziavko, Vitalii-
dc.date.accessioned2024-01-12T12:34:29Z-
dc.date.available2024-01-12T12:34:29Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationMardzіavko V. Study of the optional option of the measuring cell for determining the dielectric permeability of multicomponent mixtures // Сучасна наука: інновації та перспективи : матеріали міжнар. мультидисциплінарної наук.-практ. інтернет-конференції молодих дослідників, здобувачів вищої освіти та науковців, 6-7 квітня 2023 р., м. Київ. Київ, 2023. С. 154-157.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16697-
dc.description.abstractIn order to increase the efficiency and level of automation of plants for processing the seeds of agricultural plants in strong electric fields, the problem of determining the electrophysical properties of both the seed mass and each component arises. To solve this problem, the work defines a method for assessing the dielectric constant of the seed substance, since the most common methods are the dielectric constant of a mixture (for seeds of agricultural plants, air and the actual seed). A comparative analysis of the constructions of measuring cells for determining the dielectric constant was also carried out, and the feasibility of using a measuring cell with compensating electrodes was determined.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectmulticomponent mixtureuk_UA
dc.subjectdielectric constantuk_UA
dc.subjectKraft effectuk_UA
dc.subjectelectric potentialuk_UA
dc.subjectcapacitoruk_UA
dc.titleStudy of the optional option of the measuring cell for determining the dielectric permeability of multicomponent mixturesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
154-157.pdf609,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.