Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1673
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorСтриха, Людмила Александровна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.date.accessioned2015-05-05T12:25:10Z-
dc.date.available2015-05-05T12:25:10Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСтріха Л. О. Оцінка якості варених ковбас тривалого строку зберігання / Л. О. Стріха // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 153-156.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1673-
dc.description.abstractОцінено якісні показники сосисок, оброблених у регульованому газовому середовищі. Доведено, що сосиски, виготовлені за інноваційною технологією, зберігали високі якісні показники протягом 20 діб.ru
dc.description.abstractОценены качественные показатели сосисок, обработанных в регулируемой газовой среде. Доказано, что сосиски, изготовленные по инновационной технологии, характеризовались высокими качественными показателями 20 суток хранения.-
dc.description.abstractThe qulity of sausages, treated in the managed gas environment are evaluted. It is proved that sausages, that were made on innovative technology are able to keep high- quality indexes during20 days of storage.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectковбасні виробиru
dc.subjectзовнішній виглядru
dc.subjectколір на розрізіru
dc.subjectсмакru
dc.subjectароматru
dc.subjectактивна кислотністьru
dc.subjectорганолептичні показникиru
dc.subjectрегульоване газове середовищеru
dc.subjectколбасные изделияru
dc.subjectвнешний видru
dc.subjectцвет на разрезеru
dc.subjectвкусru
dc.subjectактивная кислотностьru
dc.subjectорганолептические показателиru
dc.subjectрегулируемая газовая средаru
dc.subjectsausagesru
dc.subjectappearanceru
dc.subjectcolor on the cutru
dc.subjecttasteru
dc.subjectaromaru
dc.subjectactive acidityru
dc.subjectorganoleptic characteristicsru
dc.subjectcontrolled atmosphereru
dc.titleОцінка якості варених ковбас тривалого строку зберіганняru
dc.titleОценка качества вареных колбас длительного срока хранения.-
dc.titleQualityestimation of sausages, made at different technologies.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стриха.PDF3,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.