Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1673
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Стриха, Людмила Александровна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2015-05-05T12:25:10Z | - |
dc.date.available | 2015-05-05T12:25:10Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Стріха Л. О. Оцінка якості варених ковбас тривалого строку зберігання / Л. О. Стріха // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 153-156. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1673 | - |
dc.description.abstract | Оцінено якісні показники сосисок, оброблених у регульованому газовому середовищі. Доведено, що сосиски, виготовлені за інноваційною технологією, зберігали високі якісні показники протягом 20 діб. | ru |
dc.description.abstract | Оценены качественные показатели сосисок, обработанных в регулируемой газовой среде. Доказано, что сосиски, изготовленные по инновационной технологии, характеризовались высокими качественными показателями 20 суток хранения. | - |
dc.description.abstract | The qulity of sausages, treated in the managed gas environment are evaluted. It is proved that sausages, that were made on innovative technology are able to keep high- quality indexes during20 days of storage. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | ковбасні вироби | ru |
dc.subject | зовнішній вигляд | ru |
dc.subject | колір на розрізі | ru |
dc.subject | смак | ru |
dc.subject | аромат | ru |
dc.subject | активна кислотність | ru |
dc.subject | органолептичні показники | ru |
dc.subject | регульоване газове середовище | ru |
dc.subject | колбасные изделия | ru |
dc.subject | внешний вид | ru |
dc.subject | цвет на разрезе | ru |
dc.subject | вкус | ru |
dc.subject | активная кислотность | ru |
dc.subject | органолептические показатели | ru |
dc.subject | регулируемая газовая среда | ru |
dc.subject | sausages | ru |
dc.subject | appearance | ru |
dc.subject | color on the cut | ru |
dc.subject | taste | ru |
dc.subject | aroma | ru |
dc.subject | active acidity | ru |
dc.subject | organoleptic characteristics | ru |
dc.subject | controlled atmosphere | ru |
dc.title | Оцінка якості варених ковбас тривалого строку зберігання | ru |
dc.title | Оценка качества вареных колбас длительного срока хранения. | - |
dc.title | Qualityestimation of sausages, made at different technologies. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2. Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
стриха.PDF | 3,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.