Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1674
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТопіха, Віра Сергіївна-
dc.contributor.authorЛихач, Вадим Ярославович-
dc.contributor.authorЛихач, Анна Василівна-
dc.contributor.authorТопиха, Вера Сергеевна-
dc.contributor.authorЛихач, Вадим Ярославович-
dc.contributor.authorЛихач, Анна Васильевна-
dc.contributor.authorTopyha, Vera-
dc.contributor.authorLikhach, Vadym-
dc.contributor.authorLikhach, Anna-
dc.date.accessioned2015-05-05T13:34:35Z-
dc.date.available2015-05-05T13:34:35Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТопіха В. С. Якісні показники м’ясо-сальної продукції молодняку свиней породи ландрас за різних методів розведення / В. С. Топіха, В. Я. Лихач, А. В. Лихач // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 157-162.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1674-
dc.description.abstractУ статті наведено результати аналізу фізико-хімічного складу м’яса та сала помісного молодняку, отриманого в результаті прямих та реципрокних схрещувань свиней порід ландрас, велика біла та дюрок. Встановлено, що схрещування та відгодівля до живої маси 120 кг вплинули на покращення якісних показників м’яса, які підвищують смакові та поживні якості м’яса взагалі, а шпик свиней всіх піддослідних груп відноситься до щільної консистенції з добрими показниками засвоєння.ru
dc.description.abstractВ статье приведены результаты анализа физико-химического состава мяса и сала помесного молодняка, полученного в результате прямых и реципрокных скрещиваний свиней пород ландрас, крупная белая и дюрок. Установлено, что скрещивание и откорм до живой массы 120 кг повлияли на улучшение качественных показателей мяса, которые повышают вкусовые и питательные качества мяса вообще, а шпик свиней всех подопытных групп относится к плотной консистенции с хорошими показателями усвоения.-
dc.description.abstractThe results of the analysis of physical and chemical composition of meat and fat landed calves resulting from direct and reciprocal crosses pig breeds Landrace, Large White and Duroc are given in the article. It is found that the cross and fattening up of live weight of 120 kg affected meat quality improvements that enhance taste and nutritional quality of meat in general, and bacon pigs of all experimental groups refers to a dense consistency with good digestion.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectсвиніru
dc.subjectпорода ландрасru
dc.subjectсхрещуванняru
dc.subjectякість м’ясаru
dc.subjectpigsru
dc.subjectLandrace breedru
dc.subjectmatingru
dc.subjectquality meat, fatru
dc.subjectсвиньиru
dc.subjectпорода ландрасru
dc.subjectскрещиванияru
dc.subjectкачество мяса, салаru
dc.titleЯкісні показники м’ясо-сальної продукції молодняку свиней породи ландрас за різних методів розведенняru
dc.titleКачественные показатели мясосальной продукции молодняка свиней породы ландрас при разных методах разведения.-
dc.titleQualitative indicators meat-fat productivity landrace breed piglets at different methods of cultivation.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
топиха.PDF3,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.