Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1674
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Топіха, Віра Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Лихач, Вадим Ярославович | - |
dc.contributor.author | Лихач, Анна Василівна | - |
dc.contributor.author | Топиха, Вера Сергеевна | - |
dc.contributor.author | Лихач, Вадим Ярославович | - |
dc.contributor.author | Лихач, Анна Васильевна | - |
dc.contributor.author | Topyha, Vera | - |
dc.contributor.author | Likhach, Vadym | - |
dc.contributor.author | Likhach, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2015-05-05T13:34:35Z | - |
dc.date.available | 2015-05-05T13:34:35Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Топіха В. С. Якісні показники м’ясо-сальної продукції молодняку свиней породи ландрас за різних методів розведення / В. С. Топіха, В. Я. Лихач, А. В. Лихач // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 157-162. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1674 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено результати аналізу фізико-хімічного складу м’яса та сала помісного молодняку, отриманого в результаті прямих та реципрокних схрещувань свиней порід ландрас, велика біла та дюрок. Встановлено, що схрещування та відгодівля до живої маси 120 кг вплинули на покращення якісних показників м’яса, які підвищують смакові та поживні якості м’яса взагалі, а шпик свиней всіх піддослідних груп відноситься до щільної консистенції з добрими показниками засвоєння. | ru |
dc.description.abstract | В статье приведены результаты анализа физико-химического состава мяса и сала помесного молодняка, полученного в результате прямых и реципрокных скрещиваний свиней пород ландрас, крупная белая и дюрок. Установлено, что скрещивание и откорм до живой массы 120 кг повлияли на улучшение качественных показателей мяса, которые повышают вкусовые и питательные качества мяса вообще, а шпик свиней всех подопытных групп относится к плотной консистенции с хорошими показателями усвоения. | - |
dc.description.abstract | The results of the analysis of physical and chemical composition of meat and fat landed calves resulting from direct and reciprocal crosses pig breeds Landrace, Large White and Duroc are given in the article. It is found that the cross and fattening up of live weight of 120 kg affected meat quality improvements that enhance taste and nutritional quality of meat in general, and bacon pigs of all experimental groups refers to a dense consistency with good digestion. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | свині | ru |
dc.subject | порода ландрас | ru |
dc.subject | схрещування | ru |
dc.subject | якість м’яса | ru |
dc.subject | pigs | ru |
dc.subject | Landrace breed | ru |
dc.subject | mating | ru |
dc.subject | quality meat, fat | ru |
dc.subject | свиньи | ru |
dc.subject | порода ландрас | ru |
dc.subject | скрещивания | ru |
dc.subject | качество мяса, сала | ru |
dc.title | Якісні показники м’ясо-сальної продукції молодняку свиней породи ландрас за різних методів розведення | ru |
dc.title | Качественные показатели мясосальной продукции молодняка свиней породы ландрас при разных методах разведения. | - |
dc.title | Qualitative indicators meat-fat productivity landrace breed piglets at different methods of cultivation. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2. Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
топиха.PDF | 3,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.