Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16838
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШебаніна, Олена В’ячеславівна-
dc.contributor.authorShebanina, Elena-
dc.contributor.authorТищенко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTischenko, Svetlana-
dc.contributor.authorХилько, Іван Іванович-
dc.contributor.authorKhilko, Ivan-
dc.contributor.authorКрайній, Володимир Олексійович-
dc.contributor.authorKrainii, Volodymyr-
dc.date.accessioned2024-01-18T09:49:12Z-
dc.date.available2024-01-18T09:49:12Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКомунікаційні технології : метод. вказівки та завдання до практ. занять для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. О. В. Шебаніна, С. І. Тищенко, І. І. Хилько, В. О. Крайній. Миколаїв : МНАУ, 2021. 21 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16838-
dc.description.abstractМетодичні вказівки та завдання до практичних занять сприятимуть формуванню інформаційної культури бакалаврів, набуттю досвіду ідентифікації теоретичних моделей комунікації з реальною практикою, виявленню та подоланню комунікативних перешкод.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleКомунікаційні технологіїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
komunikac-tehnolog-241-bakalavr-prakt.pdf355,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.