Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16882Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Павлюк, Світлана Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Pavliuk, Svitlana | - |
| dc.date.accessioned | 2024-01-24T07:37:16Z | - |
| dc.date.available | 2024-01-24T07:37:16Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. І Павлюк. Миколаїв : МНАУ, 2023. 86 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16882 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет менеджменту) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| upr-yakistyu-prod-ta-poslug-gotel-restoran-gosp-241-konspekt.pdf | 1,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.