Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17051
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОлійниченко, Т. В.-
dc.date.accessioned2024-02-13T08:41:47Z-
dc.date.available2024-02-13T08:41:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЕнологія : метод. реком. для практ. занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Олійниченко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 120 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17051-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleЕнологіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
enologiya-241-bakalavr.pdf3,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.