Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17064
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДомарацький, Євгеній Олександрович-
dc.contributor.authorDomaratskiy, Yevhenii-
dc.date.accessioned2024-02-19T08:20:53Z-
dc.date.available2024-02-19T08:20:53Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва : метод. реком. для виконання практ. робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. Є. О. Домарацький. Миколаїв : МНАУ, 2024. 92 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17064-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnol-zber-pererob-standart-prod-roslin-201-bakalavr.pdf1,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.