Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17064
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Домарацький, Євгеній Олександрович | - |
dc.contributor.author | Domaratskiy, Yevhenii | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-19T08:20:53Z | - |
dc.date.available | 2024-02-19T08:20:53Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва : метод. реком. для виконання практ. робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. Є. О. Домарацький. Миколаїв : МНАУ, 2024. 92 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17064 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnol-zber-pererob-standart-prod-roslin-201-bakalavr.pdf | 1,51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.