Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17126
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРурик, Володимир Васильович-
dc.date.accessioned2024-03-15T07:25:41Z-
dc.date.available2024-03-15T07:25:41Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва борошна, круп та комбікорму : методичні рекомендації для виконання курсової роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. В. Рурик. Миколаїв : МНАУ, 2024. 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17126-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва борошна, круп та комбікормуuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tvbkk-201-mag-kurs-rab-2024.pdf445,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.