Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17126
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рурик, Володимир Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-15T07:25:41Z | - |
dc.date.available | 2024-03-15T07:25:41Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва борошна, круп та комбікорму : методичні рекомендації для виконання курсової роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. В. Рурик. Миколаїв : МНАУ, 2024. 57 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17126 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва борошна, круп та комбікорму | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tvbkk-201-mag-kurs-rab-2024.pdf | 445,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.