Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17255
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорчук, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorFedorchuk, Mikhail-
dc.contributor.authorГирля, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorGirlya, Ludmila-
dc.date.accessioned2024-04-04T12:15:36Z-
dc.date.available2024-04-04T12:15:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФедорчук М. І., Гирля Л. М. Сортові особливості озимої пшениці в умовах НПЦ МНАУ // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 88-91.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17255-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleСортові особливості озимої пшениці в умовах НПЦ МНАУuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
88-91.pdf290,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.