Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17276
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГамаюнова, Валентина Василівна-
dc.contributor.authorGamayunova, Valentina-
dc.contributor.authorМанушкіна, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorManushkina, Tetyana-
dc.contributor.authorКарпов, Е. В.-
dc.date.accessioned2024-04-05T08:25:02Z-
dc.date.available2024-04-05T08:25:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГамаюнова В. В., Манушкіна Т. М., Єрмолаєв В. М., Карпов Е. В. Бобові як екологічний фактор оптимізації ґрунтової родючості, збільшення врожаю та ефективності водоспоживання рослин гороху // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 119-122.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17276-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleБобові як екологічний фактор оптимізації ґрунтової родючості, збільшення врожаю та ефективності водоспоживання рослин горохуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
119-122.pdf298,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.