Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17301
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко, О. А.-
dc.contributor.authorКаращук, Г. В.-
dc.date.accessioned2024-04-05T11:07:48Z-
dc.date.available2024-04-05T11:07:48Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШевченко О. А., Каращук Г. В. Оптимізація сортименту сільськогосподарської продукції шляхом використання інноваційних технологій в селекції рослинництва // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 162-165.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17301-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleОптимізація сортименту сільськогосподарської продукції шляхом використання інноваційних технологій в селекції рослинництваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
162-165.pdf286,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.