Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1737
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Ивановна-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатольевна-
dc.contributor.authorПетрова, Елена Ивановна-
dc.contributor.authorKalinichenko, Galyna-
dc.contributor.authorKoval, Olga-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.date.accessioned2015-09-04T07:37:47Z-
dc.date.available2015-09-04T07:37:47Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКалиниченко Г. І. Сучасна технологія виробництва свинини в умовах СТОВ ім. Мічуріна Братського району Миколаївської області / Г. І. Калиниченко, О. А. Коваль, О. І. Петрова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. - Вип. 2 (84), Т. 2. – С. 151-155.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1737-
dc.description.abstractДосліджено технологію виробництва свинини в умовах СТОВ ім. Мічуріна Братського району Миколаївської області. Встановлено, що в результаті впровадження удосконаленої технології виробництва свинини в господарстві відбудеться підвищення рівня рентабельності галузі свинарства на 12,6% і цей показник досягне 39,3%.ru
dc.description.abstractИсследовано технологию производства свинины в условиях СТОО им. Мичурина Братского района Николаевской области. Установлено, что в результате внедрения усовершенствованной технологии производства свинины в хозяйстве осуществится повышение уровня рентабельности свиноводческой отрасли на 12,6% и этот показатель достигнет 39,3%.-
dc.description.abstractThe technology of pork production in conditions of Michurin ALLC of Bratsky District of Mykolaiv Region is investigated. In this farm purebred large white sows of English selection and their cross breed with landrace as well are used for pork production. Specialized meat-type hogs, such as landrace, Duroc and Piétrain, are used too. It is proved that as a result of establishment of improved technology of pork production in conditions of Michurin ALLC the breakeven level in pig breeding field will heighten by 12,6% and this figure will reach 39,3%.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectтехнологіяru
dc.subjectвідтворювальні якостіru
dc.subjectвідгодівляru
dc.subjectрентабельністьru
dc.subjectтехнологияru
dc.subjectвоспроизводительные качестваru
dc.subjectоткормru
dc.subjectрентабельностьru
dc.subjecttechnologyru
dc.subjectreproductive qualitiesru
dc.subjectfeedingru
dc.subjectbreakevenru
dc.titleСучасна технологія виробництва свинини в умовах СТОВ ім. Мічуріна Братського району Миколаївської областіru
dc.titleСовременная технология производства свинины в условиях СТОО им. Мичурина Братского района Николаевской области.-
dc.titleModern technology of pork production in conditions of Michurin ALLC of Bratsky District of Mykolaiv Region.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 2 (84). - Т. 2.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n84v2r2015t2kalinichenko.pdf575,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.