Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1737
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калиниченко, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Коваль, Ольга Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Калиниченко, Галина Ивановна | - |
dc.contributor.author | Коваль, Ольга Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Петрова, Елена Ивановна | - |
dc.contributor.author | Kalinichenko, Galyna | - |
dc.contributor.author | Koval, Olga | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-04T07:37:47Z | - |
dc.date.available | 2015-09-04T07:37:47Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Калиниченко Г. І. Сучасна технологія виробництва свинини в умовах СТОВ ім. Мічуріна Братського району Миколаївської області / Г. І. Калиниченко, О. А. Коваль, О. І. Петрова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. - Вип. 2 (84), Т. 2. – С. 151-155. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1737 | - |
dc.description.abstract | Досліджено технологію виробництва свинини в умовах СТОВ ім. Мічуріна Братського району Миколаївської області. Встановлено, що в результаті впровадження удосконаленої технології виробництва свинини в господарстві відбудеться підвищення рівня рентабельності галузі свинарства на 12,6% і цей показник досягне 39,3%. | ru |
dc.description.abstract | Исследовано технологию производства свинины в условиях СТОО им. Мичурина Братского района Николаевской области. Установлено, что в результате внедрения усовершенствованной технологии производства свинины в хозяйстве осуществится повышение уровня рентабельности свиноводческой отрасли на 12,6% и этот показатель достигнет 39,3%. | - |
dc.description.abstract | The technology of pork production in conditions of Michurin ALLC of Bratsky District of Mykolaiv Region is investigated. In this farm purebred large white sows of English selection and their cross breed with landrace as well are used for pork production. Specialized meat-type hogs, such as landrace, Duroc and Piétrain, are used too. It is proved that as a result of establishment of improved technology of pork production in conditions of Michurin ALLC the breakeven level in pig breeding field will heighten by 12,6% and this figure will reach 39,3%. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | відтворювальні якості | ru |
dc.subject | відгодівля | ru |
dc.subject | рентабельність | ru |
dc.subject | технология | ru |
dc.subject | воспроизводительные качества | ru |
dc.subject | откорм | ru |
dc.subject | рентабельность | ru |
dc.subject | technology | ru |
dc.subject | reproductive qualities | ru |
dc.subject | feeding | ru |
dc.subject | breakeven | ru |
dc.title | Сучасна технологія виробництва свинини в умовах СТОВ ім. Мічуріна Братського району Миколаївської області | ru |
dc.title | Современная технология производства свинины в условиях СТОО им. Мичурина Братского района Николаевской области. | - |
dc.title | Modern technology of pork production in conditions of Michurin ALLC of Bratsky District of Mykolaiv Region. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 2 (84). - Т. 2. Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n84v2r2015t2kalinichenko.pdf | 575,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.