Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17440
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГусенко, Анжела Анатоліївна-
dc.contributor.authorHusenko, Anzhela-
dc.date.accessioned2024-04-24T07:43:59Z-
dc.date.available2024-04-24T07:43:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПравознавство : метод. реком. до виконання практ. завдань і самост. роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 Харчові технології денної форми навчання / уклад. А. А. Гусенко. Миколаїв : МНАУ, 2024. 25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17440-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПравознавствоuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pravoznavstvo-181-bakalavr-prakt.pdf381 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.