Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 51.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Роль цифрових технологій у трансформації харчової промисловості:переваги та ризикиБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Хомич, Анастасія
2024Актуальні виклики та способи розв’язання проблем безпеки харчових продуктівБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Єгорова, Уляна
2024Шляхи розвитку та перспективи у виробництві органічної та натуральної продукціїБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Мельниченко, Роман
2024Розвиток органічного виробництва харчових продуктів: перспективи та бар’єриБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Погребняк, Діана
2024Тенденції розвитку та актуальні проблеми харчової промисловості в Україні та світіБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Турович, Софія
2024Актуальні проблеми продовольчої безпеки в УкраїніБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Сафронова, Антоніна
2024Ефективне управління ресурсами в готельному бізнесі: стратегії оптимізації робочої сили та матеріальних ресурсівКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Шевчук, Денис
2024Вплив реінжинірингу бізнес- процесів на покращення якості обслуговування в туристичній галузіБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Тимченко, Аліна
2024Послуга, як детермінанта конкурентоспроможності готельно-ресторанного підприємства в умовах нестабільностіГуштан, Тетяна
2024Нормативно-правові аспекти регулювання готельно-ресторанного бізнесуГаталяк, Оксана; Ганич, Наталія