Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17518
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorPavlуuk, Svitlana-
dc.date.accessioned2024-05-07T08:14:55Z-
dc.date.available2024-05-07T08:14:55Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПавлюк С. І. Екологічні ініціативи в закладах ресторанного бізнесу. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 29-30.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17518-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleЕкологічні ініціативи в закладах ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29-30.pdf278,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.