Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17583
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Павлюк, Світлана Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Pavlуuk, Svitlana, scientific director | - |
dc.contributor.author | Трач, Олександр | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-09T09:17:56Z | - |
dc.date.available | 2024-05-09T09:17:56Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Трач О. Політика просування ресторанного продукту. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 69-71. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17583 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Політика просування ресторанного продукту | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
grtb-2024-69-71.pdf | 371,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.