Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17590
Назва: | Актуальні виклики та способи розв’язання проблем безпеки харчових продуктів |
Автори: | Банєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник Baneva, Irina, scientific director Єгорова, Уляна |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Єгорова У. Актуальні виклики та способи розв’язання проблем безпеки харчових продуктів. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 89-91. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17590 |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
grtb-2024-89-91.pdf | 439,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.