Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17651
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМірошкіна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorMiroshkina, Nataliya-
dc.contributor.authorСуріна, Ганна Юріївна-
dc.date.accessioned2024-05-16T07:16:29Z-
dc.date.available2024-05-16T07:16:29Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФілософія : плани семінарських занять, ключові поняття, питання для контролю і самоконтролю, творчі завдання, вправи, тести для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 "Харчові технології" денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. : Н. В. Мірошкіна, Г. Ю. Суріна. Миколаїв : МНАУ, 2024. 38 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17651-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleФілософіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
filosofiya-181-seminar-bakalavr.pdf647,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.