Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17750
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванова, Віра Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Ivanova, Vira | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T12:04:30Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T12:04:30Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції бджільництва : методичні рекомендації для поточного і кінцевого контролю знань здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «ТВППТ» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Д. Іванова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 36 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17750 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продукції бджільництва | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tvpb-kontrol-zn-204-bak-2024.pdf | 464,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.