Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17750
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІванова, Віра Дмитрівна-
dc.contributor.authorIvanova, Vira-
dc.date.accessioned2024-05-20T12:04:30Z-
dc.date.available2024-05-20T12:04:30Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції бджільництва : методичні рекомендації для поточного і кінцевого контролю знань здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «ТВППТ» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Д. Іванова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 36 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17750-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції бджільництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tvpb-kontrol-zn-204-bak-2024.pdf464,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.