Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17780
Назва: | Probiotics in poultry feed |
Автори: | Чайка, Р. І. Chaika, R. Тішечкіна, Катерина Вікторівна Tishechkina, Kateryna |
Ключові слова: | probiotics agriculture poultry feeding пробіотики сільське господарство домашня птиця годування |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Chaika R., Tishechkina K. Probiotics in poultry feed. Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25-26 квітня 2024 р.) Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 77-78. |
Короткий огляд (реферат): | Due to the problems of using antibiotics in the feeding of all domestic animals, including poultry, it has become possible to add probiotics to the feed, which will support the health of the bird and improve its production. The main advantages of this discovery are indicated. - Через проблеми використання антибіотиків у годівлі всіх свійських тварин, в тому числі птиці, виникла можливість додавання у корми пробіотиків, які будуть підтримувати здоров’я птиці та покращувати її продукцію. Зазначено основні переваги цього відкриття. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17780 |
Розташовується у зібраннях: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2024 Статті (Факультет культури і виховання) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb-mizhnar-2024-77-78.pdf | 630,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.