Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17780
Назва: Probiotics in poultry feed
Автори: Чайка, Р. І.
Chaika, R.
Тішечкіна, Катерина Вікторівна
Tishechkina, Kateryna
Ключові слова: probiotics
agriculture
poultry
feeding
пробіотики
сільське господарство
домашня птиця
годування
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Chaika R., Tishechkina K. Probiotics in poultry feed. Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25-26 квітня 2024 р.) Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 77-78.
Короткий огляд (реферат): Due to the problems of using antibiotics in the feeding of all domestic animals, including poultry, it has become possible to add probiotics to the feed, which will support the health of the bird and improve its production. The main advantages of this discovery are indicated.
-
Через проблеми використання антибіотиків у годівлі всіх свійських тварин, в тому числі птиці, виникла можливість додавання у корми пробіотиків, які будуть підтримувати здоров’я птиці та покращувати її продукцію. Зазначено основні переваги цього відкриття.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17780
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2024
Статті (Факультет культури і виховання)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb-mizhnar-2024-77-78.pdf630,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.