Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17793
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабич, Олександр Анатолійович-
dc.contributor.authorBabych, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-05-21T10:50:34Z-
dc.date.available2024-05-21T10:50:34Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБабич Олександр. Біохімія. Лекція №3. Білки, особливості будови та функції. YouTube. 2022. URL: https://youtu.be/QLYQWfZw2Ks?si=uu31s9RZWBAp7qaQuk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17793-
dc.identifier.uri--
dc.identifier.urihttps://youtu.be/QLYQWfZw2Ks?si=v7mIsb1smQx9mvwe-
dc.description.abstractВ лекції розповідаються про амінокислотний склад білків, види амінокислот та їх класифікація та способи ідентифікації, рівні структурної організації білкових молекул, класифікація білків та їх функції. Відео в прискореному режимі, для відтворення в стандартній швидкості вибрати 0,75. 0:20 Визначення білків. Функціональні групи білків та їх властивості 2:40 Будова та амінокислотний склад білків 12:25 Властивості протеїногенних амінокислот 27:30 Рівні структурної організації білкових молекул. Типи звязків, які забезпечують рівні структурної організації білків 46:40 Фізико-хімічні властивості білків 53:30 Класифікація білків 56:15 Функції білківuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleБіохімія. Лекція №3. Білки, особливості будови та функціїuk_UA
dc.typeVideouk_UA
Розташовується у зібраннях:Відеолекції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білки, особливості будови та функції.pdf140,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.