Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17793
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бабич, Олександр Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Babych, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-21T10:50:34Z | - |
dc.date.available | 2024-05-21T10:50:34Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Бабич Олександр. Біохімія. Лекція №3. Білки, особливості будови та функції. YouTube. 2022. URL: https://youtu.be/QLYQWfZw2Ks?si=uu31s9RZWBAp7qaQ | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17793 | - |
dc.identifier.uri | - | - |
dc.identifier.uri | https://youtu.be/QLYQWfZw2Ks?si=v7mIsb1smQx9mvwe | - |
dc.description.abstract | В лекції розповідаються про амінокислотний склад білків, види амінокислот та їх класифікація та способи ідентифікації, рівні структурної організації білкових молекул, класифікація білків та їх функції. Відео в прискореному режимі, для відтворення в стандартній швидкості вибрати 0,75. 0:20 Визначення білків. Функціональні групи білків та їх властивості 2:40 Будова та амінокислотний склад білків 12:25 Властивості протеїногенних амінокислот 27:30 Рівні структурної організації білкових молекул. Типи звязків, які забезпечують рівні структурної організації білків 46:40 Фізико-хімічні властивості білків 53:30 Класифікація білків 56:15 Функції білків | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Біохімія. Лекція №3. Білки, особливості будови та функції | uk_UA |
dc.type | Video | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Відеолекції |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Білки, особливості будови та функції.pdf | 140,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.