Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1779
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧеренков, А. В.-
dc.contributor.authorЖелязков, О. І.-
dc.contributor.authorКозельський, О. М.-
dc.contributor.authorЖелязков, А. И.-
dc.contributor.authorКозельский, А. Н.-
dc.contributor.authorCherenkov, A.-
dc.contributor.authorZhelyazkov, O.-
dc.contributor.authorKozelskiy, O.-
dc.date.accessioned2015-09-09T10:55:19Z-
dc.date.available2015-09-09T10:55:19Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЧеренков А. В. Формування показників якості зерна пшениці озимої в умовах Північного Степу / А. В. Черенков, О. І. Железков, О. М. Козельський // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. - Вип. 2 (85), Т. 1. – С. 22-29.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1779-
dc.description.abstractВстановлено особливості формування показників якості зерна пшениці озимої в умовах північного Степу. Максимальну кількість біл- ка та клейковини відмічали у сорту Скарбниця, на варіантах досліду, які передбачали внесення фонового добрива з наступним підживлен- ням КАС (N20) у фазі колосіння. На цих ділянках вміст білка в зерні по чорному пару становив 13,90%, після гороху та соняшнику – 13,31 та 13,12%, клейковини – 26,60; 20,93 та 22,63% відповідно. Найви- щу врожайність сорти пшениці формували на варіантах з внесенням фонового добрива та підживленням рослин КАС (N30) у фазі кущіння навесні.ru
dc.description.abstractУстановлены особенности формирования показателей качества зерна пшеницы озимой в условиях северной Степи. Максимальное количество белка и клейковины отмечали у сорта Скарбниця, на вариантах опыта, которые пред- усматривали внесение фонового удобрения с последующей подкормкой КАС (N20) в фазе колошения. На этих участках содержание белка в зерне по чёрному пару составило 13,90%, после гороха и подсолнечника – 13,31 и 13,12%, клейковины – 26,60; 20,93 и 22,63% соответственно. Наивысшую урожайность сорта пшеницы формировали на вариантах с внесением фонового удобрения и подкормкой растений КАС (N30) в фазе кущения весной.-
dc.description.abstractThe peculiarities formation of the quality indicators of winter wheat in the conditions of the Northern Steppe are given. The maximum quantity of protein and gluten had sort Skarbnitsya on variants of the experiment, which provided for the introduction the background of fertilizer, followed by top-dressing fertilizer CAM (N20) in the earing phase. In these areas the protein content in the grain of the black couple was 13,90%, after the pea and sunflower – 13,31 and 13,12%, gluten – 26,60; 20,93 and 22,63%, respectively. The highest harvest of wheat was formed on the options with the introduction of the background of fertilizer and plant nutrition CAM (N30) in the phase of tillering in spring.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectпшениця озимаru
dc.subjectсортиru
dc.subjectпопередникиru
dc.subjectпідживленняru
dc.subjectякістьru
dc.subjectбілокru
dc.subjectклейковинаru
dc.subjectурожайністьru
dc.subjectпшеница озимаяru
dc.subjectсортаru
dc.subjectпредшественникиru
dc.subjectподкормкаru
dc.subjectкачествоru
dc.subjectбелокru
dc.subjectклейковинаru
dc.subjectурожайностьru
dc.subjectwinter wheatru
dc.subjectsortsru
dc.subjectpredecessorsru
dc.subjecttop-dressingru
dc.subjectqualityru
dc.subjectproteinru
dc.subjectglutenru
dc.subjectharvestru
dc.titleФормування показників якості зерна пшениці озимої в умовах Північного Степуru
dc.titleФормирование показателей качества зерна пшеницы озимой в условиях Северной Степи.-
dc.titleFormation quality parameters of winter wheat in the conditions of the Northern Steppe.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 2 (85). - Т. 1.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n85v2r2015t1cherenkov.pdf324,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.