Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17802
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorDanylchuk, Galina-
dc.date.accessioned2024-05-22T06:24:36Z-
dc.date.available2024-05-22T06:24:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції аквакультури : методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни (модуль І «Основи іхтіології») здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «ТВППТ» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 109 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17802-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції аквакультуриuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tvpa-sam-vivch-204-bak-2024.pdf2,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.