Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18144
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТішечкіна, Катерина Вікторівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTishechkina, Kateryna, scientific director-
dc.contributor.authorМартиненко, С.-
dc.contributor.authorMartynenko, S.-
dc.date.accessioned2024-05-29T12:03:39Z-
dc.date.available2024-05-29T12:03:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationMartynenko S. Celery is a promising culture. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 69-70.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18144-
dc.description.abstractThe article describes the peculiarities of growing and using celery, including its useful properties and cultivation technologies. It is noted that celery is a valuable garden crop, having a high content of vitamins and minerals, and has a positive effect on health. The text provides information on the history of the origin of celery, cultivation techniques, optimal growing conditions, as well as the process of harvesting and storage. In addition, current trends in the cultivation of celery and the demand for it in the market are highlighted. The text serves as a valuable source of information for agricultural professionals and anyone interested in gardening and a healthy lifestyle.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractУ роботі наведено особливості вирощування та використання селери, включаючи її корисні властивості та технології культивування. Зазначено, що селера є цінною городньою культурою, маючи великий вміст вітамінів та мінералів, і позитивно впливає на здоров'я. Текст надає інформацію про історію походження селери, технології вирощування, оптимальні умови для вегетації, а також процес збирання та зберігання. Окрім того, висвітлено сучасні тенденції у вирощуванні селери та попит на неї на ринку. Текст слугує цінним джерелом інформації для фахівців у галузі сільського господарства та усіх, хто цікавиться садівництвом та здоровим способом життя.-
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectceleryuk_UA
dc.subjectcultivationuk_UA
dc.subjectroot cropsuk_UA
dc.subjectvitaminsuk_UA
dc.subjectmineralsuk_UA
dc.subjectcultivation technologiesuk_UA
dc.subjectharvestinguk_UA
dc.subjectdemand for celeryuk_UA
dc.subjectселераuk_UA
dc.subjectвирощуванняuk_UA
dc.subjectкоренеплідні культуриuk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.subjectмінералиuk_UA
dc.subjectтехнології вирощуванняuk_UA
dc.subjectзбиранняuk_UA
dc.subjectпопит на селеруuk_UA
dc.titleCelery is a promising cultureuk_UA
dc.title.alternativeСелера - перспективна культура uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb-st-2024-69-70.pdf467,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.