Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1835
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПехов, В. А.-
dc.contributor.authorPekhov, V.-
dc.date.accessioned2016-02-09T12:04:04Z-
dc.date.available2016-02-09T12:04:04Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПехов В. А. Сортові інновації у виробництві зерна сільськогосподарськими підприємствами / В. А. Пехов // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. – Вип. 3 (86). – С. 85-92.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1835-
dc.description.abstractУ статті розкрито організаційно-економічні аспекти функціонування сортових інновацій у розвитку та формуванні ефективності зернопродуктового підкомплексу України. Визначено загальні засади рольових характеристик інновацій, їх «покультурну» структуру у взаємозв’язку з ефективністю аграрної галузі загалом, що визначе-но як головний резерв для економічного зростання. Запропоновано авторську оцінку процесів, які сьогодні відбуваються в системі економічних взаємодій з приводу підвищення конкурентоспроможності виробництва зерна на внутрішньому і зовнішньому ринках.ru
dc.description.abstractВ статье раскрыты организационно-экономические аспекты функционирования сортовых инноваций в развитии и формировании эффективности зернопродуктового подкомплекса Украины. Определены общие принципы ролевых характеристик инноваций, их «покультурная» структура во взаимосвязи с эффективностью аграрной отрасли в целом, что определено как главный резерв для экономического роста. Предложена авторская оценка процессов, происходящих сегодня в системе экономических взаимодействий поповоду повышения конкурентоспособности производства зерна на внутреннем и внешнем рынках.-
dc.description.abstractIn article organizational and economic aspects of functioning of high-quality innovations in development and formation of effi ciency of grain subcomplex of Ukraine are shown. The general principles of main characteristics of innovations, their "each-crap" structure in interrelation with effi ciency of agrarian branch in general are defi ned. They are as the main reserve for economic growth. The author offers his own assessment of processes in system of economic interactions concerning increase of competitiveness of grain production in domestic and foreignmarket.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectсільськогосподарські культуриru
dc.subjectсортові інноваціїru
dc.subjectвиробництво зернаru
dc.subjectвисокопродуктивні сортиru
dc.subjectнасінництвоru
dc.subjectсельскохозяйственные культурыru
dc.subjectсортовые инновацииru
dc.subjectпроизводство зернаru
dc.subjectвысокопродуктивные сортаru
dc.subjectсеменоводствоru
dc.subjectcropru
dc.subjectvarietal innovationru
dc.subjectthe production of grainru
dc.subjecthigh-yield varietiesru
dc.subjectseedru
dc.titleСортові інновації у виробництві зерна сільськогосподарськими підприємствамиru
dc.titleСортовые инновации в производстве зерна сельскохозяйственными предприятиями.-
dc.titleInnovation grades in production of grainagricultural enterprises-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 3 (86).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n86v3r2015pehov.pdf481,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.