Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18362
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бурковська, Анна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Burkovskaia, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-12T10:36:28Z | - |
dc.date.available | 2024-06-12T10:36:28Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Менеджмент та маркетинг у тваринництві : методичні рекомендації до виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. А. І. Бурковська. Миколаїв : МНАУ, 2024. 43 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18362 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Менеджмент та маркетинг у тваринництві | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mm-tvar-praktich-204-bak-2024.pdf | 616,1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.