Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18362
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бурковська, Анна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Burkovskaia, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-12T10:36:28Z | - |
dc.date.available | 2024-06-12T10:36:28Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Менеджмент та маркетинг у тваринництві : методичні рекомендації до виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. А. І. Бурковська. Миколаїв : МНАУ, 2024. 43 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18362 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Менеджмент та маркетинг у тваринництві | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mm-tvar-praktich-204-bak-2024.pdf | 616,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.