Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18366
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онищенко, Людмила Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Onishenko, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-13T06:40:43Z | - |
dc.date.available | 2024-06-13T06:40:43Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Конярство : методичні рекомендації для виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «ТВППТ» заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Л. В. Онищенко. Миколаїв : МНАУ, 2024. 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18366 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Конярство | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
konyarstvo-prakt-204-bak-2024.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.