Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18420
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Salamatina, Olga, scientific director | - |
dc.contributor.author | Svetenko, K. | - |
dc.contributor.author | Светенко, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-24T06:17:20Z | - |
dc.date.available | 2024-06-24T06:17:20Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Svetenko K. Тhe importance of nutritious eating for human health and well-being. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 88-89. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18420 | - |
dc.description.abstract | The publication raised the issue of the need for proper nutrition. An updated health problem was due to the use of low-quality products. Research by scientists on the impact of unhealthy food on the human body was analyzed. | uk_UA |
dc.description.abstract | - | - |
dc.description.abstract | У публікації порушено питання про необхідність правильного харчування. Актуалізована проблема здоров’я через вживання неякісних продуктів. Були проаналізовані дослідження вчених щодо впливу шкідливого харчування на організм людини. | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | nutrition | uk_UA |
dc.subject | health | uk_UA |
dc.subject | well-being | uk_UA |
dc.subject | nutrients | uk_UA |
dc.subject | diet | uk_UA |
dc.subject | chronic diseases | uk_UA |
dc.subject | healthy eating habits | uk_UA |
dc.subject | society | uk_UA |
dc.subject | economic implications | uk_UA |
dc.subject | strategies | uk_UA |
dc.subject | prevention | uk_UA |
dc.subject | community | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | здоров’я | uk_UA |
dc.subject | самопочуття | uk_UA |
dc.subject | поживні речовини | uk_UA |
dc.subject | дієта | uk_UA |
dc.subject | хронічні захворювання | uk_UA |
dc.subject | здорові харчові звички | uk_UA |
dc.subject | суспільство | uk_UA |
dc.subject | економічні наслідки | uk_UA |
dc.subject | стратегії | uk_UA |
dc.subject | профілактика | uk_UA |
dc.subject | громада | uk_UA |
dc.title | Тhe importance of nutritious eating for human health and well-being | uk_UA |
dc.title.alternative | Важливість здорового харчування для людського здоров'я та благополуччя | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb-st-2024-88-89.pdf | 453,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.