Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18603
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorГаджа, І.-
dc.date.accessioned2024-08-22T12:18:16Z-
dc.date.available2024-08-22T12:18:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГаджа І. Технологія виробництва овочевих паштетів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18603-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 54 сторінках та містить 13 таблиць і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 22 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва овочевих паштетів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв». Метою роботи є оцінити технологію виробництва овочевих паштетів. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент овочевих паштетів; проаналізувати технологічний план виробництва овочевих консервів; визначити основну сировину для виготовлення овочевих паштетів; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати процес виробництва овочевих паштетів; оцінити якість готової продукції; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати ресурсоємність виробництва продукції. У результаті досліджень було проаналізовано технологічну схему виробництва овочевих паштетів; визначено основну сировину для виготовлення овочевих паштетів; проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво; оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатівuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва овочевих паштетів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Гаджа.pdf534,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.