Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18603
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Гаджа, І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-22T12:18:16Z | - |
dc.date.available | 2024-08-22T12:18:16Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гаджа І. Технологія виробництва овочевих паштетів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 54 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18603 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 54 сторінках та містить 13 таблиць і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 22 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва овочевих паштетів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв». Метою роботи є оцінити технологію виробництва овочевих паштетів. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент овочевих паштетів; проаналізувати технологічний план виробництва овочевих консервів; визначити основну сировину для виготовлення овочевих паштетів; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати процес виробництва овочевих паштетів; оцінити якість готової продукції; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати ресурсоємність виробництва продукції. У результаті досліджень було проаналізовано технологічну схему виробництва овочевих паштетів; визначено основну сировину для виготовлення овочевих паштетів; проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво; оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва овочевих паштетів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Гаджа.pdf | 534,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.