Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18605
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Shevchuk, Natalya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Єгорова, У. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-22T12:30:36Z | - |
dc.date.available | 2024-08-22T12:30:36Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Єгорова У. Технологія виробництва сиркових десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18605 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота включає вступ, огляд літератури, матеріал та об'єкт досліджень, результати досліджень, висновки, пропозиції та список використаних джерел. Робота викладена на 58 сторінках та містить 14 таблиць і 2 рисунки. Список використаної літератури складає 40 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва сиркових десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»». Метою дослідження є удосконалення технології виробництва сиркового десерту з додаванням чорної смородини, чорниці та базиліку. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент продукції; розробити та проаналізувати технологічну схему виробництва сиркового десерту; розрахувати масу сировини та готової продукції; розрахувати одиниці технологічного обладнання та виробничих площ; описати технологію виробництва сиркового десерту; описати систему управління якістю та безпечністю на виробництві; проаналізувати небезпечні фактори та управління ними на всіх етапах виробництва; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції; спроєктувати цех по виробництву сиркового десерту. У результаті досліджень оцінено якість сиркового десерту з додаванням чорної смородини, чорниці, базиліку та заміною цукру на фруктозу. Даний продукт є збалансованим і має приємний смак та аромат. Висновки та пропозиції сформовані на основі отриманих результатів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва сиркових десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Єгорова.pdf | 649,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.