Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18605
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorShevchuk, Natalya, scientific director-
dc.contributor.authorЄгорова, У.-
dc.date.accessioned2024-08-22T12:30:36Z-
dc.date.available2024-08-22T12:30:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЄгорова У. Технологія виробництва сиркових десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18605-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота включає вступ, огляд літератури, матеріал та об'єкт досліджень, результати досліджень, висновки, пропозиції та список використаних джерел. Робота викладена на 58 сторінках та містить 14 таблиць і 2 рисунки. Список використаної літератури складає 40 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва сиркових десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»». Метою дослідження є удосконалення технології виробництва сиркового десерту з додаванням чорної смородини, чорниці та базиліку. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент продукції; розробити та проаналізувати технологічну схему виробництва сиркового десерту; розрахувати масу сировини та готової продукції; розрахувати одиниці технологічного обладнання та виробничих площ; описати технологію виробництва сиркового десерту; описати систему управління якістю та безпечністю на виробництві; проаналізувати небезпечні фактори та управління ними на всіх етапах виробництва; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції; спроєктувати цех по виробництву сиркового десерту. У результаті досліджень оцінено якість сиркового десерту з додаванням чорної смородини, чорниці, базиліку та заміною цукру на фруктозу. Даний продукт є збалансованим і має приємний смак та аромат. Висновки та пропозиції сформовані на основі отриманих результатів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва сиркових десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Єгорова.pdf649,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.