Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18607
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЗюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorZiuzko, Alla, scientific director-
dc.contributor.authorЗвєрєва, Л.-
dc.date.accessioned2024-08-22T12:40:28Z-
dc.date.available2024-08-22T12:40:28Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗвєрєва Л. Технологія виробництва ковбасних виробів ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 47 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18607-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із семи розділів – вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 48 сторінках та містить 10 таблиць, 12 формул і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 30 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва ковбасних виробів ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв». Метою роботи є оцінити технологію виробництва ковбасних виробів. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент ковбас; проаналізувати технологічну схему виробництва сирокопчених ковбасних виробів; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва сирокопчених ковбасних виробів ; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виробництва сирокопчених ковбасних продуктів ; визначено основну сировину для виготовлення ковбасних виробів , проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. На основі отриманих даних були сформульовані висновки та пропозиції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва ковбасних виробів ТОВ «Алиманика» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Звєрєва.pdf566,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.