Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18607
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Зюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Ziuzko, Alla, scientific director | - |
dc.contributor.author | Звєрєва, Л. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-22T12:40:28Z | - |
dc.date.available | 2024-08-22T12:40:28Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Звєрєва Л. Технологія виробництва ковбасних виробів ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 47 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18607 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається із семи розділів – вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 48 сторінках та містить 10 таблиць, 12 формул і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 30 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва ковбасних виробів ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв». Метою роботи є оцінити технологію виробництва ковбасних виробів. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент ковбас; проаналізувати технологічну схему виробництва сирокопчених ковбасних виробів; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва сирокопчених ковбасних виробів ; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виробництва сирокопчених ковбасних продуктів ; визначено основну сировину для виготовлення ковбасних виробів , проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. На основі отриманих даних були сформульовані висновки та пропозиції. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва ковбасних виробів ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Звєрєва.pdf | 566,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.