Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18625
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorShevchuk, Natalya, scientific director-
dc.contributor.authorХомич, А.-
dc.date.accessioned2024-08-23T09:33:41Z-
dc.date.available2024-08-23T09:33:41Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationХомич А. Технологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18625-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота містить в собі вступ, огляд літератури, матеріалу і об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Складається з 63 сторінок, 4 рисунків, 8 таблиць та 39 джерел літератури. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса. Метою роботи є удосконалення технології виробництва консервованого лосося в оливковій оліїз додавання лимону та лимонного соку. Завдання дослідження: обґрунтувати асортимент рибних консервів; скласти та описати технологічну схему виробництва рибних консервів; провести розрахунки маси сировини для виробництва рибної консерви та вихід готової продукції; розрахувати одиниці технологічного обладнання та виробничі площі, дослідити систему управління якістю та безпечністю на виробництві, провести органолептичну оцінку готового продукту з метою визначення його зовнішнього вигляду, текстури, смаку та аромату, а також оцінити за 5-ти бальною шкалою; проаналізувати небезпечні фактори на виробництві: скласти блок-схеми та карти аналізу небезпечних факторів; розрахувати чисельність працівників виробництва, а також витрати ресурсів; запропонувати будівельні рішення.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одесаuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Хомич.pdf554,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.