Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18625
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Shevchuk, Natalya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Хомич, А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-23T09:33:41Z | - |
dc.date.available | 2024-08-23T09:33:41Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Хомич А. Технологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18625 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота містить в собі вступ, огляд літератури, матеріалу і об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Складається з 63 сторінок, 4 рисунків, 8 таблиць та 39 джерел літератури. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса. Метою роботи є удосконалення технології виробництва консервованого лосося в оливковій оліїз додавання лимону та лимонного соку. Завдання дослідження: обґрунтувати асортимент рибних консервів; скласти та описати технологічну схему виробництва рибних консервів; провести розрахунки маси сировини для виробництва рибної консерви та вихід готової продукції; розрахувати одиниці технологічного обладнання та виробничі площі, дослідити систему управління якістю та безпечністю на виробництві, провести органолептичну оцінку готового продукту з метою визначення його зовнішнього вигляду, текстури, смаку та аромату, а також оцінити за 5-ти бальною шкалою; проаналізувати небезпечні фактори на виробництві: скласти блок-схеми та карти аналізу небезпечних факторів; розрахувати чисельність працівників виробництва, а також витрати ресурсів; запропонувати будівельні рішення. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Хомич.pdf | 554,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.