Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18667
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛуговий, Сергій Іванович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorLugovoy, Sergey, scientific director-
dc.contributor.authorСтрадін, О.-
dc.date.accessioned2024-09-09T09:29:19Z-
dc.date.available2024-09-09T09:29:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСтрадін О. Технологія відтворення, утримання та годівля свині в умови ННПЦ Миколаївського НАУ : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівн. С. Луговий. Миколаїв : МНАУ, 2024. 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18667-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу виконано на тему: «Технологія відтворення, утримання та годівля свині в умови ННПЦ Миколаївського НАУ» робота складається з 4 розділів. Вступ, в якому зазначається актуальність обраної теми, мета і завдання дослідження Перший розділ – огляд літератури, де розглядався стан свинарства та сучасні технологічні рішення в годівлі молодняку віком 45-210 днів. Другий розділ – матеріал, умови і методика виконання роботи. У третього розділ назва «Результати досліджень». Розглядались результати впливу пробіотику «Лактісан» на ріст і розвиток поросят різних генотипів, a також на їх забійні якість та морфологічний склад туш Четвертий розділ – охорона праці. Робот виконано на 56 сторінках друкованого тексту, містить 13 таблиць та 14 рисунків. При виконання робот використовується 41 джерело літератури.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія відтворення, утримання та годівля свині в умови ННПЦ Миколаївського НАУuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Страдін.pdf484,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.