Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18670
Назва: Технологія виробництва молока в умовах ТОВ «Добробут» Миколаївського району
Автори: Луговий, Сергій Іванович, науковий керівник
Lugovoy, Sergey, scientific director
Товпига, А.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Товпига А. Технологія виробництва молока в умовах ТОВ «Добробут» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівн. С. Луговий. Миколаїв : МНАУ, 2024. 54 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота на тему: «Технологія виробництва молока в умовах ТОВ «Добробут» Миколаївського району», виконана на 00 сторінках комп’ютерного тексту, містить 7 таблиць, 14 рисунків та 8 додатків Список використаної літератури налічує 30 джерел. Метою досліджень було проведення аналізу технології виробництва молока в господарстві. Для реалізації зазначеної мети було поставлено наступні завдання: • дати загальну характеристику ферми та стада; • оцінити рівень організації утримання великої рогатої худоби; • проаналізувати рівень організації годівлі корів та молодняку; • дати оцінку рівня годівлі та утримання телят; • проаналізувати особливості організації доїння корів та первинної обробки молока в господарстві. Об’єктом дослідження є технологія виробництва молока. Предметом досліджень є структура стада, годівля та утримання тварин різних статево-вікових груп, організація доїння корів та первинної обробки молока. Вивчення та аналіз елементів технології проводилося методом порівняння існуючої технології з рекомендованими параметрами. Аналіз існуючих та розробка рекомендованих раціонів годівлі проводилася на основі деталізованих норм, за допомогою комп’ютерної техніки з використанням табличного редактора Microsoft Excel 2003. В результаті проведених досліджень зооветспеціалістам ТОВ «Добробут» надано пропозиції щодо удосконалення технології виробництва молока. Ключові слова: велика рогата худоба, молочна продуктивність, порода, молоко, годівля, виробництво, сировина, скотарство, надій
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18670
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Товпига.pdf3,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.