Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18707
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Онищенко, Людмила Володимирівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Onishenko, Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Яцковська, Н. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-09T11:06:16Z | - |
dc.date.available | 2024-09-09T11:06:16Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Яцковська Н. Технологія виробництва свинини та шляхи її вдосконалення в умовах ФОП “Сагун Віталій Валерійович” Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівн. Л. Онищенко. Миколаїв : МНАУ, 2024. 52 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18707 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційну роботу бакалавра виконано на 52 сторінках друкованого тексту, з використанням 44 бібліографічних джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. До роботи внесені 15 таблиць та 5 додатків. Тема роботи: “Технологія виробництва свинини та шляхи її вдосконалення в умовах ФОП “Сагун Віталій Валерійович” Миколаївського району”. Предметом вивчення були головні елементи технології виробництва свинини в умовах ФОП “Сагун Віталій Валерійович” Миколаївського району” та пропозиція щодо вдосконалення раціону свиней на відгодівлі. Згідно з метою досліджень вивчались наступні питання: - дослідження загальної технології виробництва свинини; - дослідження раціону свиней на відгодівлі; - аналіз сучасних тенденцій утримання та відгодівлі свиней; - обґрунтування місця та об’єкту дослідження; - дослідження результатів впровадження запропонованого раціону годування свиней на відгодівлі, а саме: годування та утримання піддослідних тварин, динаміка живої маси молодняку свиней при вирощуванні та відгодівлі, перетравлюємість поживних речовин раціону, лінійний ріст і розвиток молодняку при вирощуванні, відгодівельні якості піддослідних підсвинків, забійні якості свиней; - обгрунтування економічної ефективності впровадження запропонованої технології. - окреслення дотримання вимог охорони праці в умовах свиновідгодівельної ферми та заходів охорони праці в умовах ФОП «Сагун В.В.» Миколаївського району. У результаті аналізу, керівництву господарства та головним зооветеринарним спеціалістам ФОП “Сагун Віталій Валерійович” Миколаївського району” надано пропозиції щодо усунення недоліків в окремих елементах технології виробництва свинини. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва свинини та шляхи її вдосконалення в умовах ФОП “Сагун Віталій Валерійович” Миколаївського району | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Яцковська.pdf | 1,16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.