Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18707
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorОнищенко, Людмила Володимирівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorOnishenko, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorЯцковська, Н.-
dc.date.accessioned2024-09-09T11:06:16Z-
dc.date.available2024-09-09T11:06:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЯцковська Н. Технологія виробництва свинини та шляхи її вдосконалення в умовах ФОП “Сагун Віталій Валерійович” Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівн. Л. Онищенко. Миколаїв : МНАУ, 2024. 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18707-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу бакалавра виконано на 52 сторінках друкованого тексту, з використанням 44 бібліографічних джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. До роботи внесені 15 таблиць та 5 додатків. Тема роботи: “Технологія виробництва свинини та шляхи її вдосконалення в умовах ФОП “Сагун Віталій Валерійович” Миколаївського району”. Предметом вивчення були головні елементи технології виробництва свинини в умовах ФОП “Сагун Віталій Валерійович” Миколаївського району” та пропозиція щодо вдосконалення раціону свиней на відгодівлі. Згідно з метою досліджень вивчались наступні питання: - дослідження загальної технології виробництва свинини; - дослідження раціону свиней на відгодівлі; - аналіз сучасних тенденцій утримання та відгодівлі свиней; - обґрунтування місця та об’єкту дослідження; - дослідження результатів впровадження запропонованого раціону годування свиней на відгодівлі, а саме: годування та утримання піддослідних тварин, динаміка живої маси молодняку свиней при вирощуванні та відгодівлі, перетравлюємість поживних речовин раціону, лінійний ріст і розвиток молодняку при вирощуванні, відгодівельні якості піддослідних підсвинків, забійні якості свиней; - обгрунтування економічної ефективності впровадження запропонованої технології. - окреслення дотримання вимог охорони праці в умовах свиновідгодівельної ферми та заходів охорони праці в умовах ФОП «Сагун В.В.» Миколаївського району. У результаті аналізу, керівництву господарства та головним зооветеринарним спеціалістам ФОП “Сагун Віталій Валерійович” Миколаївського району” надано пропозиції щодо усунення недоліків в окремих елементах технології виробництва свинини.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва свинини та шляхи її вдосконалення в умовах ФОП “Сагун Віталій Валерійович” Миколаївського районуuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Яцковська.pdf1,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.