Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18838
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСадовий, Олексій Степанович-
dc.contributor.authorSadovoy, Oleksiy-
dc.contributor.authorСуковіцина, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorSukovitsyna, Iryna-
dc.date.accessioned2024-10-25T07:39:22Z-
dc.date.available2024-10-25T07:39:22Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМеханізовані технології виробництва та переробки сільськогосподарської продукції : методичні рекомендації для виконання практичних робіт здобувачами першого бакалаврського рівня вищої освіти ОПП «Агроінженерія» спеціальності 208 «Агроінженерія» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. Садовий, І. Суковіцина. Миколаїв : МНАУ, 2024. 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18838-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМеханізовані технології виробництва та переробки сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mtvpsp-prakt-208-bak-2024.pdf2,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.