Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18898
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСирцева, Світлана Володимирівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorSyrtseva, Svitlana, scientific director-
dc.contributor.authorБожнюк, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-11-05T10:03:33Z-
dc.date.available2024-11-05T10:03:33Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБожнюк Н. В. Вдосконалення контролю якості продуктів харчування суб’єктів державного сектору. Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : матеріали Х Міжнародної студентської наукової конференції (м. Львів, 24 жовтня 2024 року). Львів : Національний університет «Львівська політехніка», 2024. С. 114-116.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18898-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВдосконалення контролю якості продуктів харчування суб’єктів державного секторуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnyk-stud-konf-2024-114-116.pdf604,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.