Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18898
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сирцева, Світлана Володимирівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Syrtseva, Svitlana, scientific director | - |
dc.contributor.author | Божнюк, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-05T10:03:33Z | - |
dc.date.available | 2024-11-05T10:03:33Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Божнюк Н. В. Вдосконалення контролю якості продуктів харчування суб’єктів державного сектору. Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : матеріали Х Міжнародної студентської наукової конференції (м. Львів, 24 жовтня 2024 року). Львів : Національний університет «Львівська політехніка», 2024. С. 114-116. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18898 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Вдосконалення контролю якості продуктів харчування суб’єктів державного сектору | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk-stud-konf-2024-114-116.pdf | 604,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.