Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18910Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Калиниченко, Галина Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Kalinichenko, Galina | - |
| dc.date.accessioned | 2024-11-07T07:48:42Z | - |
| dc.date.available | 2024-11-07T07:48:42Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції свинарства : курс лекцій з вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 – «ТВППТ» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2024. 66 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18910 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Технологія виробництва продукції свинарства | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tvps-204-lekcz-bak-2024.pdf | 818,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.