Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18910
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorKalinichenko, Galina-
dc.date.accessioned2024-11-07T07:48:42Z-
dc.date.available2024-11-07T07:48:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції свинарства : курс лекцій з вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 – «ТВППТ» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2024. 66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18910-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції свинарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tvps-204-lekcz-bak-2024.pdf818,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.