Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19034
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Курепін Вячеслав Миколайович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kurepin, Vyacheslav, scientific director | - |
dc.contributor.author | Лотарєва, Дар'я Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Lotareva, Darya | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-26T08:59:48Z | - |
dc.date.available | 2024-11-26T08:59:48Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Лотарєва Д. В. Безпека продуктів харчування в мінливому світі: пріоритет для охорони здоров’я. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., (м. Харків, 5 листопада 2024 р.) / Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 522-524. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19034 | - |
dc.description.abstract | Одним із факторів сталого розвитку є забезпечення громадян продовольчою безпекою та безпекою харчування. Наявність безпечного продовольства сприяє розвитку національної економіки, торгівлі та туризму. Поширення туризму змінює форму поведінки споживачів, призводить до збільшення кількості людей, які споживають продукти харчування, приготовані в громадських місцях. Урбанізація й глобалізація збільшує попит на різноманітність спектру продуктів харчування, це призводить до ускладнення та подовження глобального продовольчого ланцюжка | uk_UA |
dc.description.abstract | One of the factors of sustainable development is providing citizens with food security and nutritional safety. The availability of safe food contributes to the development of the national economy, trade and tourism. The spread of tourism changes the form of consumer behavior, leads to an increase in the number of people consuming food prepared in public places. Urbanization and globalization increase the demand for a diverse range of food products, which leads to the complexity and extension of the global food chain. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | продовольча безпека | uk_UA |
dc.subject | економіка | uk_UA |
dc.subject | безпека продуктів | uk_UA |
dc.subject | населення | uk_UA |
dc.subject | food security | uk_UA |
dc.subject | economy | uk_UA |
dc.subject | product safety | uk_UA |
dc.subject | population | uk_UA |
dc.title | Безпека продуктів харчування в мінливому світі: пріоритет для охорони здоров’я | uk_UA |
dc.title.alternative | Food safety in a changing world: a priority for public health | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
conf-05-11-24-tezy-522-523.pdf | 112,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.