Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19094Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Карбовничий, І. Р. | - | 
| dc.date.accessioned | 2024-12-02T12:23:05Z | - | 
| dc.date.available | 2024-12-02T12:23:05Z | - | 
| dc.date.issued | 2024 | - | 
| dc.identifier.citation | Карбовничий І. Р. Використання інформаційних технологій в управлінні ресторанним бізнесом. Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 23-25 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 377-379 | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19094 | - | 
| dc.language.iso | other | uk_UA | 
| dc.title | Використання інформаційних технологій в управлінні ресторанним бізнесом | uk_UA | 
| dc.type | Article | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2024 | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Збірка-377-379.pdf | 477,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.