Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19094
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарбовничий, І. Р.-
dc.date.accessioned2024-12-02T12:23:05Z-
dc.date.available2024-12-02T12:23:05Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКарбовничий І. Р. Використання інформаційних технологій в управлінні ресторанним бізнесом. Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 23-25 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 377-379uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19094-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВикористання інформаційних технологій в управлінні ресторанним бізнесомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірка-377-379.pdf477,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.