Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19369
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондар, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorBondar, Alla-
dc.date.accessioned2024-12-17T09:19:16Z-
dc.date.available2024-12-17T09:19:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationА. с. 131593. Особиста гігієна працівників готельно-ресторанного господарства / А. О. Бондар. Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики : матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 1 квітня 2024 р.). Харків : Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова, 2024. С. 75-76. Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій. 22.11.2024.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19369-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleА. с. 131593. Особиста гігієна працівників готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Авторські свідоцтва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1_22230000020240892720191402221124.pdf932,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.