Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19499
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСухорукова, Анна Леонідівна-
dc.contributor.authorSukhorukova, Anna-
dc.date.accessioned2024-12-20T11:50:40Z-
dc.date.available2024-12-20T11:50:40Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУправління персоналом : методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» для денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. А.Л. Сухорукова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 37 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19499-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУправління персоналомuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
upr-241-prakt-bak-2024.pdf920,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.