Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19499
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сухорукова, Анна Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Sukhorukova, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-20T11:50:40Z | - |
dc.date.available | 2024-12-20T11:50:40Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Управління персоналом : методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» для денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. А.Л. Сухорукова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 37 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19499 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Управління персоналом | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
upr-241-prakt-bak-2024.pdf | 920,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.