Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1953
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалініна, І. Г.-
dc.contributor.authorКалинина, И. Г.-
dc.contributor.authorKalinina, I.-
dc.date.accessioned2017-02-14T08:08:59Z-
dc.date.available2017-02-14T08:08:59Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКалініна І. Г. Динаміка змінення концентрацій жирних кислот в бджолинному обніжжі протягом пилконосного сезону / І. Г. Калініна // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2 (89), Ч. 1. - С. 109-120.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1953-
dc.description.abstractВисвітлено основні закономірності зв’язків, що впливають на продуктивність, розвиток бджолиної сім'ї. Встановлено динаміку змінення концентрації жирних кислот обніжжя залежно від періоду збору. Вивчено закономірності впливу лінолевої, ліноленової та олеїнової жирних кислот пилку на розвиток бджолиних сімей.ru
dc.description.abstractОсвещены основные закономерности связей, влияющих на производительность, развитие пчелиной семьи. Установлена динамика изменения концентраций жирних кислот в пчелиной обножке в зависимости от периода сбора. Изучены закономерности влияния жирнокислотного состава пыльцы на развитие пчелиных семей.-
dc.description.abstractThe basic regularities connections that affect the productivity of bees developing. Established dynamics of the main fatty acids parameters pollen depending on the period of collection. The regularities of the influence of the fatty acids composition of pollen on the development of bee colonies. The material indicate that bees pollen has different dynamics of fatty acids, which is observed with seasonal variations and differences between years. Most fatty acids enriched bee pollen was at when the late spring and early summer. Analyzing the quality of pollen brought by bees, it should be noted that the period of most intensive growth of bee colonies coincides with intensive offering of pollen with high levels of fatty acids.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectбджолине обніжжяru
dc.subjectякість бджолиного обніжжяru
dc.subjectнезамінні жирні кислотиru
dc.subjectолеїнова кислотаru
dc.subjectлінолева кислотаru
dc.subjectліноленова кислотаru
dc.subjectрозвиток бджолородинru
dc.subjectпчелиная обножкаru
dc.subjectкачество пчелиной обножкиru
dc.subjectнезаменимые жирные кислотыru
dc.subjectолеиновая кислотаru
dc.subjectлинолевая кислотаru
dc.subjectлиноленовая кислотаru
dc.subjectразвитие пчелосемейru
dc.subjectbee’s pollenru
dc.subjectquality bee’s pollenru
dc.subjectfatty acids indicatorsru
dc.subjectessential fatty acidsru
dc.subjectoleic acidru
dc.subjectlinoleic acidru
dc.subjectlinolenic acidru
dc.subjectdevelopment of bee’s coloniesru
dc.titleДинаміка змінення концентрацій жирних кислот в бджолинному обніжжі протягом пилконосного сезонуru
dc.titleДинамика изменения концентраций жирнокислотного состава пчелиной обножки на протяжении пыльценосного сезона.-
dc.titleChanges in the concentrations of fatty acids of bee’s pollen during polliniferous season.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2 (89). - Ч. 1.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n89v2r2016kalinina.pdf371,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.