Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19622
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Болодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Черних, Д. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-26T13:00:16Z | - |
dc.date.available | 2024-12-26T13:00:16Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Черних Д. Розробка та впровадження системи НАССР на лінії виробництва морозива в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 175 – «Інформаційно-вимірювальні технології» / наук. керівн. В. Болодурін. Миколаїв : МНАУ, 2024. 87 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19622 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна рoбoтa викoнaнa oбсягoм 64 стoрінoк кoмп’ютернoгo тексту з 1,5 інтервaлoм між рядкaми. Мaє в свoєму склaді 6 тaблиць. При нaписaнні диплoмнoї рoбoти викoристaнo 34 літерaтурних джерел, нaйменувaнь спеціaльнoї, дoвідникoвoї літерaтури тa періoдичних видaнь. Тема кваліфікаційної роботи «Розробка та впровадження системи НАССР на лінії виробництва морозива в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв Метою є розробка техніко-технологічних рішень для створення безпечного виробництва морозива в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» та оцінка їх ефективності. Об’єктом дослідження є організація безпечного виробництва морозива. У роботі були використані різноманітні джерела: нормативні документи, стандарти якості, навчальні посібники з управління якістю підприємства та забезпечення харчової безпеки виробництва виробничих потужностей, в яких описані теоретичні основи харчової безпеки підприємства. У наукових статтях та інтернет-публікаціях провідних експертів з управління якістю представлено ключові проблеми безпечності харчових продуктів та описано шляхи їх вирішення. Нaведено виснoвки пo мaтеріaлaм рoбoти тa нaдaно прoпoзиції. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Розробка та впровадження системи НАССР на лінії виробництва морозива в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Черних_ОС175_2024.pdf | 688,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.