Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19622
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБолодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник-
dc.contributor.authorЧерних, Д.-
dc.date.accessioned2024-12-26T13:00:16Z-
dc.date.available2024-12-26T13:00:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧерних Д. Розробка та впровадження системи НАССР на лінії виробництва морозива в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 175 – «Інформаційно-вимірювальні технології» / наук. керівн. В. Болодурін. Миколаїв : МНАУ, 2024. 87 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19622-
dc.description.abstractКваліфікаційна рoбoтa викoнaнa oбсягoм 64 стoрінoк кoмп’ютернoгo тексту з 1,5 інтервaлoм між рядкaми. Мaє в свoєму склaді 6 тaблиць. При нaписaнні диплoмнoї рoбoти викoристaнo 34 літерaтурних джерел, нaйменувaнь спеціaльнoї, дoвідникoвoї літерaтури тa періoдичних видaнь. Тема кваліфікаційної роботи «Розробка та впровадження системи НАССР на лінії виробництва морозива в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв Метою є розробка техніко-технологічних рішень для створення безпечного виробництва морозива в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» та оцінка їх ефективності. Об’єктом дослідження є організація безпечного виробництва морозива. У роботі були використані різноманітні джерела: нормативні документи, стандарти якості, навчальні посібники з управління якістю підприємства та забезпечення харчової безпеки виробництва виробничих потужностей, в яких описані теоретичні основи харчової безпеки підприємства. У наукових статтях та інтернет-публікаціях провідних експертів з управління якістю представлено ключові проблеми безпечності харчових продуктів та описано шляхи їх вирішення. Нaведено виснoвки пo мaтеріaлaм рoбoти тa нaдaно прoпoзиції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleРозробка та впровадження системи НАССР на лінії виробництва морозива в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Черних_ОС175_2024.pdf688,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.