Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19833
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄвчук, Л. А.-
dc.date.accessioned2025-01-13T12:22:57Z-
dc.date.available2025-01-13T12:22:57Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationЄвчук Л. А. Тінізація діяльності аграрних підприємств та її вплив на формування конкурентного середовища економіки. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2004. Вип. 3 (27). С. 129-133.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19833-
dc.description.abstractФункціонування суб’єктів підприємництва (у тому числі й аграрних підприємств) характеризується тінізацією частки їх діяльності, що гальмує створення здорового конкурентного середовища, просування прогресу, негативно позначається на формуванні внутрішнього продовольчого ринку. У статті обґрунтовано заходи повнішої легалізації аграрного виробництва.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТінізація діяльності аграрних підприємств та її вплив на формування конкурентного середовища економікиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 3 (27).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2004-8-3-128-132.pdf211,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.