Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19939
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбачов, В.С.-
dc.date.accessioned2025-01-21T07:41:49Z-
dc.date.available2025-01-21T07:41:49Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationГорбачов В.С. Українським винам – належну конкурентоспроможність. Вісник аграрної науки Причорномор’я. 2005. Вип. 1 (29). С. 88-93.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19939-
dc.description.abstractРозглянуто сутність та складові конкурентоспроможності винопродукції. Визначено найбільш важливі заходи підвищення її якості та здешевлення. Обґрунтовано необхідність здійснення моніторингу ринку.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУкраїнським винам – належну конкурентоспроможністьuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 1 (29).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-2005-29-1-6-238-88-93.pdf240,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.