Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19967| Назва: | Нанотехнології у харчовій промисловості |
| Автори: | Кушнірук, Віктор Степанович Kushniruk, Viktor Циганкова, Є. О. |
| Дата публікації: | 2024 |
| Бібліографічний опис: | Кушнірук В. С., Циганкова Є. О. Нанотехнології у харчовій промисловості. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв: матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 24 грудня 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 56-58. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19967 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| zbirnykmatkonfht241224-56-58.pdf | 498,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.